Un produs Blogger.

Follow Us

miercuri, 11 aprilie 2012

10 moduri de a purta culori luminoase

 ROCHIA ROZ
Rochia neagra? Un clasic, desigur. Dar nu exista nici o regula care spune ca nu se poate sta la îndoială într-o culoare destul de luminos ocazional.
Hot roz face un înlocuitor  superb
pentru   rochia neagra. Păstram doar detalii la un nivel minim (brights arata cel mai bine în forme minime), şi du-te uşor pe accesorii pentru a lasa rochia să fie în centru.
 IMPRIMEURI LUMINOASE


POP STRALUCITOR Crossbody
 COBALT SI NEGRU
Se amestecă cu Brights Brights
 Cobalt, iarba mare, galben şi un loc de corali toate play off reciproc frumos.
 Purtaţi 2 Brights la un moment dat.
 Abordarea nu-tam-tam pentru a purta brights? Purtaţi două la un moment dat. Se amestecă galben cu albastru strălucitor. Sau cobalt cu roz.
 Du-te monocromatica cu Brights.
 Din cap-la-picioare cobalt sau galben? De ce nu? Nu numai ca sunt brights mare straturi cu alte brights, ele sunt, de asemenea, destul de uzate monocromatic. Dacă toate ca luminos este prea mult pentru tine, de a opta pentru diferite nuante de o singură culoare, ca şi diferite tonuri de galben foto.
 STRALUCITOR
 Adauga un singur element luminos pentru orice tinuta si face sa arate instantaneu actualizat. Favoritul nostru? Neon luminoas. Aveţi posibilitatea să păstraţi restul de costum neutru sau se amestecă într-un contrast luminos pentru un aspect echilibrat. Amintiţi-vă că evidenţierea brights indiferent de zona pe care le purtati, asa ca, daca sunt greu jos, ar trebui să poarte pantaloni luminoasi, cu precauţie (doar asiguraţi-vă că pentru a acoperi partea de jos cu o tunică întunecata sau neutru pentru camuflaj.)
 Încercaţi Pantofi Strălucitori.
 Anima la orice tinuta cu o pereche de pantofi luminoasi. Puteţi găsi totul, de la roz neon, apartamente balerina la sandale de cobalt din magazine chiar acum. Pentru vreme mai rece - si un aspect trendy - puteţi asocia pantofi luminoasi, cu dresuri negre, poarta pantofi luminoasi, cu picioarele goale, în vreme caldă.
 Brights cu alb.
 O modalitate de a purta în timpul brights pe vreme mai caldă este de a adăuga un pop unic de lumina de culoare la o tinuta altfel tot alb ca Judy Greer.

0 comentarii: