Un produs Blogger.

Follow Us

joi, 22 martie 2012

TFW Backstage frumusete: par Slick, umbre moi şi unghii pătate de la Jeremy Laing


Curat, simplu şi uşor androgin a fost ideea pentru păr şi machiaj la Jeremy Laing. "Este masculin, dar cu tonuri feminine de contrast aspectul de gen-Bender", a explicat CoverGirl machiaj Pro Greg Wencel. Sprâncenele au fost definite, cu un creion frunte, dar efectul dorit a fost pentru un plin,

moale, fruntea, nu o declaraţie dură sau bold. Ochii au fost la fel de moale, cu o spălare de lumina intensa ShadowBlast CoverGirl în "Blaze bej" şi un praf de fard cald pe partea de sus. Într-un fel foarte Downton Abbey de mişcare, nu a fost aplicat mascara-a impresionat în continuare această idee de un look masculin, androgin.

Parul a fost slicked înapoi într-un stil care Justin germană, stilist Pantene de consultanta, descris ca fiind extrem de actual: "Helmut Lang a început acest par [...] nu-l trimitere la un alt deceniu, nu e '20, nu e anii '40 , e modern, "truc pentru aspectul. este panoul de tras în spate, pe care echipa germana, de fapt, asigurat cu o poftă de mâncare francez.Partea de sus a parului a fost backcombed şi a asigurat-slash-stilizat cu un amestec de ceara si straluceasca ser.

Şi apoi: unghiile! Creat de Leeanne Colley Sfaturi de la Nail Bar, de proiectare folosit două personalizate China glazură mixuri poloneze.De bază-un rosu intens-a fost o combinaţie de "piele lichid" şi "drastice", care a dat o acoperire solidă, cu un pic de luciu transparent, după un singur strat. Apoi, un amestec de aur "Bubbles Champagne" şi "Agro" a fost adăugat în partea de sus, pictat aproximativ de la lună şi despre jumătatea unghiei pentru un aspect final de deconstruit şi aproape pătată.


0 comentarii: